Hanna Kallio-Kokko Tampereen Kokoomuksen aluejärjestön varapuheenjohtajaksi!

28.10.2021

Tampereen Tulevaisuuskokoomuksen hallituksen jäsen Hanna Kallio-Kokko on valittu Tampereen Kokoomuksen aluejärjestön varapuheenjohtajaksi - valtavat onnittelut Hannalle!

Lainaus aluejärjestön uutisesta: "Hanna Kallio-kokko toimii ravintolayrityksen talouspäällikkönä. Kallio-kokolla on pitkä järjestötausta, ja hän on toiminut useissa erilaisissa rooleissa eri järjestöissä ja luottamustehtävissä.

"Olen todella kiitollinen saamastani tuesta ja kannustuksesta varapuheenjohtajan tehtävään. Tulevina vuosina Tamperelaisen Kokoomuksen arki tulee olemaan hektistä. Minulla on suuri ilo lähteä tukemaan järjestökenttää ja kirittämään kokoomusta kohti tulevia vaaleja”, Kallio-kokko korostaa."

Aluejärjestön puheenjohtajaksi valittiin rehtori, varavaltuutettu Ilpo Rantanen. Aluejärjestön hallitukseen valittiin jatkokaudelle Tulevaisuuskokoomuksen hallituksen jäsen Esa Kokkonen.

Tällä kokoonpanolla on hyvä lähteä kohti aluevaaleja, jossa Kokoomuksella on tasan yksi päämäärä ja se on vaalivoitto. Sitä kohden!

Tuore puheenjohtajisto: Ilpo Rantanen ja Hanna Kallio-Kokko
Tampereen Kokoomuksen uunituore hallitus seuraavalle toimintakaudelle