Jarkko Rikala 331

Tammerkoskessa on ehtinyt virrata paljon vettä elämäni aikana. Koko elämäni Tampereella asuneena tiedän, kuinka tärkeä ja monimerkityksellinen tuo koski on kaupungillemme.

Koskesta saa voimaa. Minä saan voimaa perheestäni ja kaksostytöistä, joiden myötä perheen merkitys ja lapsiperheiden arjen sujuvuus ovat tärkeitä asioita. Harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet tulee olla kaikkien saavutettavissa, resurssit oppia ja opiskella turvallisesti sekä hyvällä menestyksellä riittävin tukitoimin ovat tärkeitä. Lapset ja nuoret rakentavat tulevaisuuden Tamperetta. 

Koski on ja pysyy paikallaan, maisema ja ympäristö muuttuvat. Kasvavan kaupungin tulee huomioida asukkaidensa liikkuminen entistä paremmin sekä kiinnittää huomiota suunnitelmissaan liikennemäärien kasvuun nyt ja tulevaisuudessa. Järkevä kaavoitus sekä monimuotoiset ja sujuvat liikennejärjestelyt palvelevat parhaiten onnellisia tamperelaisia.

Päätin lähteä ehdolle Tampereen valtuustoon, koska haluan olla mukana tekemässä Tampereesta parempaa paikkaa. Pian on aika valita, ketkä saavat vastuun.

Valtuustossa:
Edistän toimivaa ja järkevää kaavoitusta, joka mahdollistaa muutoksia myös tulevaisuudessa.
Takaan hyvät harrastusmahdollisuudet.
Tuon vakautta Tampereen talouteen.

Facebook

Kotisivu