Aleksi Jäntti 85

Olen pitkälle kaljuuntunut yhteiskunnan moniottelija ja ehdolla kevään eduskuntavaaleissa. Tällä hetkellä toimin apulaispormestarina Tampereella ja vastuualueenani on kaupunkiympäristön palvelualue.

Työkokemus sekä julkisella sektorilla että elinkeinoelämässä auttaa suhteuttamaan asioita. Valmistuttuani maanpuolustuskorkeakoulusta upseeriksi työskentelin alkuun virkamiehenä puolustusvoimissa. Myöhemmin yrittäjänä ja työllistäjänä rakennusalalla, ja ennen nykyistä tehtävääni yhteyspäällikkönä henkilöstöpalvelualalla, asiakaspalvelu-liiketoimintayksikössä. Kansainvälistä työkokemusta minulla on kriisinhallintatehtävistä Nato-johtoisessa KFOR-operaatiossa Kosovossa. Sotilasarvoltani olen majuri (evp).

Kolmannen sektorin osaamiseni on syntynyt ensin jääkiekon parissa juniorimaalivahtien valmentajana Kooveessa ja Ilveksessä sekä myöhemmin Tampereen Voimistelijoiden puheenjohtajana. Unohtaa ei sovi myöskään vuonna 2007 alkanutta aktiivisuutta kokoomusyhdistysten hallituksissa. Olen Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja ja Kokoomuksen puoluehallituksen jäsen.

Minulla on kolme lasta. Vanhin poikani syntyi vuonna 1997, tytär 1998 ja kuopus 2010. Silmää räpäyttämättä uskallan väittää tietäväni, millaista elämää neljäs sektori elää.

Yksin saan aikaan kovin vähän, mutta porukalla häkellyttävän paljon.

Aleksi Jäntti | Facebook

ALEKSI JÄNTTI – Nyt on oikea aika – Aleksi on vuonna 1974 syntynyt kolmen lapsen isä, apulaispormestari, evp-upseeri ja yhteiskunnan moniottelija. (aleksijantti.fi)